Artikler

Virtuelle kontorer, der giver nogle virksomheder storby Prestige

Mens internettet er at gøre verden til et mindre sted, muligvis nogle selskaber med kontorer i fjerntliggende steder mere end bare en webtilstedeværelse til at tiltrække flere virksomheder.

Som i fast ejendom synes business mantra også at være “beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.” Når iværksætter magazine spurgte 340 hurtigt voksende virksomhedsledere, hvad deres største udfordringer bliver i 2006, nævnte 36 procent udvidelse til andre amerikanske markeder. Endnu for dem der ikke råd til at betale storby leje, flytter hovedkontoret eller åbne en filial i en by som New York ikke er altid muligt.

For at tiltrække flere kunder i højt profilerede områder, omfavner nogle virksomheder konceptet om et “virtuelt kontor” – at have en fysisk adresse i en større by, medens selskabets faktiske operationer andre steder i landet.

“Det virtuelle kontor giver en virksomhed med et højt profilerede corporate adresse og det professionelle billede af en fuldtids office på en brøkdel af dens omkostninger,” siger Howard Watler af Rockefeller-gruppen Business Centre, en udbyder af “instant office-løsninger” som Virtual office space.

Gennem Rockefeller-gruppen, for eksempel får virksomheder mere end en adresse; de får et væld af tjenester, herunder et dedikeret telefonnummer (besvaret af virksomhedens navn), fax, telefonsvarer, shipping og professionel receptionist hilsen service.

Fordi det virtuelle kontor er faktisk en del af et business-center, er private kontorer og mødefaciliteter stillet til rådighed for meeting-klienter eller andre virksomheds behov. Rockefeller-gruppen tilbyder også en fuld tid business service center medarbejdere til at hjælpe med dokument design, media-præsentationer, dtp, regneark design og fremstilling tjenesteydelser efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.